Leonardo da Vinci

Impresii Proiect LLP-LdV-PLM-2009-RO-061

Impresii Proiect LLP-LdV-PLM-2009-RO-061

“Am considerat plasamentul foarte potrivit pentru îmbunătăţirea atât a activităţii de inspector şcolar cât şi de formator local şi naţional, a stabilirii de contacte între inspectorate şi şcoli din cele două ţări, România şi Franţa.” (A. M.-C.)

“Plasamentul la care am participat, având drept temă inspecţia şcolară, a fost deosebit de util. Voi recomanda colegilor mei inspectori din ţară şi colegilor mei profesori de informatică să se implice în depunerea de candidaturi pentru viitoare proiecte Leonardo da Vinci, Mobilităţi, PLM” (B. M.-D.) “

Organizaţia de primire (Académie de Nancy-Metz) a fost adecvată unui plasament având ca temă inspecţia şcolară, deoarece are ca misiune inspectarea şi evaluarea cadrelor didactice din regiunea Lorraine, coordonarea activităţii din învăţământul preuniversitar din regiunea Lorraine”. (C. G.)

“Am învăţat noi instrumente de evaluare instituţională şi evaluare managerială prin inspecţii şcolare. Am dobandit noi abilitati profesionale privind procedura de inspecţie managerială”. (M. H.)

“In urma participarii la plasament, mi-am dezvoltat capacitatea de reflecţie asupra politicilor educaţionale, în scopul creşterii calităţii învăţământului preuniversitar din judeţul Botoşani”. (M. A.-A.)

“Am susţinut dezvoltarea parteneriatelor între unităţi scolare din cele două regiuni implicate în proiect, dar şi între cele două instituţii partenere, pentru viitor”. (R. M.)

“Pregătirea organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani şi cea individuală mi-au permis participarea activă la activităţile propuse în programul de formare şi la atingerea obiectivelor urmărite”. (N. D.-D.)

“Mi-a fost acordat un Document de Mobilitate Europass, în care sunt prezentate competenţele pe care le-am dezvoltat pe parcursul plasamentului”. (N. C.-D.)

“Activităţile specifice inspecţiei şcolare, derulate în diferitele instituţii şcolare, atelierele de lucru, discuţiile, documentele şi prezentările organizatorilor au fost deosebit de utile şi atractive”. (R. A.-M.)

“Stagiul de formare profesională derulat prin proiectul menţionat m-a ajutat să sprijin evoluţia în carieră a cadrelor didactice, în special a cadrelor didactice de limba şi literatura română din judeţul Botoşani”. (Ş. I.)