Leonardo da Vinci

Impresii proiect LLP-LdV-VETPRO-2009-RO-045

“Acest schimb de experienţă a fost unul constructiv, care mă va ajuta în luarea unor măsuri ameliorative referitoare la copiii cu dificultăţi şi măsuri de dezvoltare pentru copii cu performante (lucru diferenţiat, teme propuse diferenţiat elevilor).” (E. A.)

 “Organizaţia de primire, Inspection du Muy, a corespuns cerinţelor noastre, a fost potrivită pentru organizarea unui schimb de experienţă privind problematica temelor pentru acasă.” (Ş. B.)

“În timpul activităţilor de la Liceul profesional "St. Jean" din Toulon, am apreciat modul în care unitatea de învăţământ este racordată la cerinţele de pe piaţa forţei de muncă din departamentul Var (comerţ, alimentaţie publică, asistenţă socială etc.)” (D. B.)

“Apartinem spatiului comun european si consider ca asemenea schimburi de experienta si mobilitati intre cadre didactice din tari ale Uniunii Europene sunt deosebit de importante.” (C.-R. E.)

“Am descoperit un instrument util pentru o bună comunicare între şcoală şi familie: caietul de corespondenţă.” (E. F.) “Am o înţelegere mai largă asupra formării şi practicii profesionale.” (O. G.)

“Faptul că se foloseşte un instrument European pentru recunoaşterea schimbului de experienţă, este lăudabil.” (H.-A. N.)

“Mobilitatea mi-a oferit posibilitatea de a cunoaşte un alt sistem de formare profesională şi de învăţare pe tot parcursul vieţii, dintr-o ţară europeană.” (C. P.)

“Am aflat cum se lucrează în clase, în ce constă “accompagnement scolaire” şi ajutorul acordat pentru efectuarea temelor de către elevi.” (P. S.)

“Am optat să particip la acest proiect pentru a găsi metode şi tehnici noi de reducere a frecvenţei şi volumului de teme pentru acasă.” (A. S.)