Programul transversal

Runda a 2-a 2010 - Vizite de studiu pentru specialisti si factori de decizie in educatie si formare profesionala

Vizite de studiu pentru specialisti si factori de decizie in educatie si formare profesionala

Runda a 2-a

Termen limita -15 octombrie 2010

1. Consultarea Apelului European /Apelul National (si addendum- urile aferente) si respectarea precizarilor acestora in transmiterea candidaturii – http://www.llp-ro.ro/userfiles/Apel_prog_trans_2010.pdf Identificarea nevoilor profesionale personale si institutionale.

2. Consultarea catalogului pentru vizite de studiu 2010/2011 si selectarea vizitelor (recomandat 4 vizite care trateaza o problematica asemanatoare) corespunzatoare pentru domeniul de activitate, specificul institutiei si al functiei detinute si rundei a doua de selectie ( vizite derulate in intervalul martie-iunie 2011): http://www.cedefop.europa.eu/EN/publications/15186.aspx

3. Accesarea si completarea formularului on-line, conform instructiunilor din ghidul de completare. http://studyvisits.cedefop.europa.eu/index.asp?cid=2&artid=7194&scid=74&lang=EN Se va transmite la AN forma finala in doua exemplare originale stampilate semnate de beneficiar si de catre reprezentantul legal al institutiei.

4. Redactarea CV-ului in aceeasi limba ca si formularul de candidatura. A se avea in vedere furnizarea de informatii relevante referitoare la experienta din perspectiva functiei din care se candideaza. CV-ul trebuie sa fie completat in format-ul Europass http://www.europass-ro.ro/ -in original.

5. Adeverinta care atesta functia din perspectiva careia se depune candidatura, semnata de reprezentantul legal al institutiei si stampilata-in original.

6. Declaratia de diseminare (in cazul celor care au beneficiat de vizite de studiu in cadrul programului LLP)-in original. Candidatii vor transmite prin posta dosarul de candidatura pana la termenul limita de 15 octombrie 2010 si se vor asigura ca au dovada transmitere candidaturii.

Mai multe detalii referitoare la specificul programului le puteti obtine pe site-ul ANPCDEFP la http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=119&d=54&menu=116

Pentru informatii suplimentare: Mărioara Ene, Tel: 021 201 07 23, e-mail: marioara.ene@anpcdefp.ro