Alte proiecte

Europa, casa noastra

Europa, casa noastra

"Europa, casa noastră" este o campanie de informare şi comunicare anuală menită să transpună priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. Campania este derulată de Chelgate în numele Reprezentanţei Comisiei Europene în România, fiind deschisă tuturor şcolilor (primare şi gimnaziale), precum şi liceelor din România.

"Europa, casa noastră" transpune priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. Campania este derulată de Chelgate în numele Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

In data de 19 septembrie 2011, au fost prezenţi la Botoşani doi reprezentanţi ai Chelgate, respectiv: Dra Claudia Doanţă la Şcoala cu clasele I-VIII Vlădeni şi Dl. Bogdan Munteanu la Colegiul Naţional “A. T. Laurian”. Amintim invitaţii prezenţi la activitatea de la Colegiul Naţional “A. T. Laurian”: Dl. Radu Căjvăneanu de la Europe Direct Botoşani, Dna Raluca Bălăşcău şi Alexandru Şotropa de la Asociaţia B-RIGHT MEDIA, precum şi membri ai Grupului Cheia Sol. La activitate au participat elevii clasei a X-a B.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul: http://www.europacasanoastra.ro/homepage.html