Comenius

Reuniune de proiect multilateral Comenius - Liceul Teoretic « Grigore Antipa » Botoşani

Reuniune de proiect multilateral Comenius - Liceul Teoretic « Grigore Antipa » Botoşani

O echipă de 5 profesori şi elevi ai Liceului Teoretic « Grigore Antipa » Botoşani au participat în perioada 14 -18 mai 2013 la cea de-a treia reuniune de proiect multilateral Comenius Natural Beauties of European Countries gazduită de instituţia parteneră ISTITUTO ISTRUZIONE SECONDARIA – GEOMETRI – ISTITUTO PROFESSIONALE INDUSTRIA ED ARTIGIANATO “G. PRESTIA” din Vibo Valentia, Italia.

Calendarul reuniunii a cuprins o serie de activităţi cu scopul îmbunătăţirii integrării şi cooperării în cadrul grupului de lucru. În acest sens, echipe transnaţionale formate din profesori şi elevi au participat la a o competiţie de jocuri tradiţionale specifice fiecărei ţări partenere din care toţi au ieşit învingători . Un moment emoţionant a fost deschiderea oficială a competiţiei prin intonarea imnurilor naţionale ale tărilor partenere.

 Cooperarea şi comunicarea în cadrului grupului de lucru au asigurat succesul acestei reuniuni. Pe durata şederii am avut plăcerea de a cunoaşte oameni calzi, relaxaţi, primitori care au răspuns cu amabilitate tuturor întrebărilor şi solicitărilor noastre.

Responsabil de proiect,

Prof. Petronela Colbea