Apeluri naţionale

Concursul naţional „Tinerii dezbat” - 2016

Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Știinţifice împreună cu Reprezentanţa UNICEF în România, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Departamentul pentru Relaţii Interetnice și Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică în parteneriat cu Romanian-American Foundation, lansează cea de-a VII-a ediţie a Concursului Naţional „Tinerii dezbat”.

Concursul Național „Tinerii Dezbat” este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către M.E.N.C.Ș., în anul școlar 2015-2016.

Informaţii privind Concursul Național „Tinerii Dezbat” sunt disponibile pe site-ul M.E.N.C.Ș., www.edu.ro, «Învăţământ preuniversitar/Olimpiade și concursuri», în anexele 1 și 2 la prezenta adresă, precum și pe site-ul competiţiei http://tineriidezbat.ro și pe site-ul I.Ș.J. Botoșani, la secţiunea «Apeluri naţionale».

Înscrierea școlilor în competiţie, trimiterea și înregistrarea formularelor de aplicaţie la I.Ș.J. Botoșani vor avea loc în perioada 01-15 martie 2016.

Etapa judeţeană (selecţia candidaturilor școlilor înscrise în competiţie) se va desfășura în perioada 16-22 martie 2016. Etapele regionale se vor desfășura în perioada 21-22 mai 2016, iar etapa naţională va avea loc la Zalău, în perioada 10-12 iunie 2016.

Document atasat: