Apeluri naţionale

„Şcoală pentru toţi” și „Profesori motivaţi în şcoli defavorizate”

Ministerul Fondurilor Europene a lansat apelurile de proiecte „Şcoală pentru toţi” și „Profesori motivaţi în şcoli defavorizate”, din cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU).

Depunerea proiectelor, prin intermediul sistemului informatic MySMIS 2014, se poate face până în data de 15 noiembrie 2016, ora 16:00.

 

Cele două apeluri sprijină „Strategia naţională privind reducerea părăsirii timpurii a școlii” şi au ca scop reducerea şi prevenirea abandonului şcolar şi promovarea accesului egal la învăţământul preşcolar, primar şi secundar de calitate.

Ghidul „Şcoală pentru toţi” și Ghidul  „Profesori motivaţi în şcoli defavorizate” pot fi descărcate de pe site-ul http://www.fonduri-structurale.ro/stiri/17473/pocu-au-fost-lansate-apelurile-de-proiecte-scoala-pentru-toti-si-profesori-motivati-in-scoli-defavorizate sau: http://www.fonduri-ue.ro/presa/noutati-am-oi/details/6/116/.

 

 

Mai multe informaţii privind POCU se află pe site-ul: http://www.fonduri-structurale.ro/program-operational/2/programul-operational-capital-uman și http://www.fonduri-ue.ro/