Erasmus KA2

Reuniune transnaţională de proiect Erasmus+, KA2, VET „Viitori antreprenori în agricultură pregătiți în spațiul european”

În perioada 9-10 decembrie 2016, se desfășoară la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi prima reuniune transnaţională de proiect Erasmus+, KA2, VET, intitulat „FUTURE ENTREPRENEURS FOR AGRICULTURE TRAINED IN EUROPE”, nr. 2016-1-RO01-KA202-024580, finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, realizat în parteneriat cu instituţii din Bulgaria, Italia și Turcia.

În data de 09.12.2016, va fi organizată la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani o masă rotundă cu tema ”Rolul proiectelor  de parteneriat strategic  în domeniul educaţiei şi formării profesionale  din cadrul programului Erasmus+  în  pregatirea elevilor  din învățământul profesional și tehnic ca  cetățeni responsabili ai țărilor lor și ai Uniunii Europene”.

Vor fi organizate, de asemenea: ateliere de lucru si dezbateri privind etapele ale implementării proiectului, privind modul de coordonare a activităților, modalități de monitorizare și evaluare a activităților, de diseminare și de exploatare a rezultatelor.