Apeluri naţionale

Concurs foto: Experiența mea ERASMUS în Franța

Concurs foto: Experiența mea ERASMUS în Franța

Pentru a marca 30 de ani de programe europene de educație, formare și tineret, dar și buna colaborare bilaterală româno-franceză în acest sens, Institutul Francez din România și ANPCDEFP lansează o provocare tuturor beneficiarilor mobilităților care au avut ca destinație Franța: premierea fotografiilor care surprind cel mai bine experiența de învățare.

Toți cei care au beneficiat de o mobilitate universitară pentru studenți, de o mobilitate profesională VET (Vocational Education and Training) sau au efectuat un stagiu în cadrul unui proiect SEV (Serviciul European de Voluntariat) pot trimite la adresa de e-mail: concours@institutfrancais.ro, o fotografie ce poate surprinde un moment cu colegii în timpul unei activități de învățare, orașul unde avut loc mobilitatea, sau oricare alt moment legat de experiența Erasmus din Franța. Fotografia trebuie să fie însoțită de un titlu, o scurtă descriere de maximum 140 de caractere și de precizarea locului unde a fost realizată.

Cele mai bune fotografii pot fi votate până pe 11 octombrie 2017, premiile constând în vouchere ce pot fi utilizate în cadrul librăriilor Cărturești (trei premii I, trei premii II și trei premii ale publicului).

Premierea se va face în cadrul unuia dintre evenimentele organizate în cadrul #ErasmusDays 13-14 octombrie 2017.

 

Regulamentul complet și mai multe detalii privind participarea pot fi consultate aici: http://www.erasmusplus.ro/library/files/Regulament%20Concurs%20foto.pdf

v. http://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/337