Apeluri naţionale

Acţiunea Erasmus: ieri, azi, mâine (#Erasmusdays 13-14 octombrie)

A fost programată Acţiunea de diseminare și de valorizare  Erasmus: ieri, azi, mâine (#Erasmusdays 13-14 octombrie), în data de 14.10.2017, începând cu ora 10.00, la Casa Corpului Didactic din Botoșani. Acţiunea se înscrie în cadrul evenimentelor din cadrul #Erasmusdays 13-14 octombrie.

                        Cadrele didactice care au coordonat sau au făcut parte din echipele de proiect / au participat la cursuri de formare continuă sau la stagii din cadrul programelor Socrates, Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Vizite de studiu Arion, Vizite de studiu – Programul Transversal acţiunea cheie 1.1.,  LLP, Erasmus+,  sunt invitate în vederea participării la activitate.

Pot participa și cadre didactice de la unităţile școlare care nu implementează/ nu au implementat proiecte educaţionale europene.

Intervenţiile pot fi de tipul « Testimoniale elevi și cadre didactice » sau « Ambasadorul proiectului ». Pot fi distribuite și utilizate materiale cu detalii relevante privind proiectele/ rezultatele proiectelor: pliante, manuale, broșuri, afișe, roll-up etc.