Apeluri naţionale

Atelier ParteneriatE+, Educația Adulților, la Botoşani

În perioada 17-19 noiembrie 2017, se va organiza, la Casa Corpului Didactic din Botoșani, Atelierul ParteneriatE+, Educația Adulților, care face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+

Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de parteneriat strategic în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educația Adulților.

Acest atelier se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de parteneriat strategic aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Educația Adulților.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.

Pentru atelier nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru serviciile de formare sunt acoperite de ANPCDEFP - Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Costurile pentru masă și eventualul transport sau cazare reprezintă cofinanțarea participantului.

Criteriile de eligibilitate și de selecţie, precum și alte condiţii și recomandări pentru înscriere și participare, se află pe site-ul : http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1113.

Înscrierea se face online, pe site-ul : http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1113.