Apeluri naţionale

Gala EduManager 2018

Gala EduManager face parte din Programul Management Modern în Educație, primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor remarcabile din învățământul universitar și preuniversitar, de educare și informare a noului tip de manager din sistemul educațional din România.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie proiectele realizate în acest an: http://oamenisicompanii.ro/gala-edumanager-ro-2018/.

Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică vor fi premiate în cadrul Galei EduManager.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative. Jurizarea va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul Edumanager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Gala EduManager.ro va avea loc pe 21 noiembrie 2018, la București, Hotel Pullman, fiind precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, legislație, fonduri europene, management instituțional. Activitatea face parte din programul Comunității EduManager.ro, fiind dezvoltată și administrată de Oameni și Companii. 

Pentru înscrierea proiectelor, accesaţi link-ul: http://www.edumanager.ro/formular-inscriere-proiecte-pentru-edumanager-ro-2018-preuniversitar/.

Termenul limită pentru trimiterea proiectelor este  13 noiembrie 2018.

Categoriile pentru învăţământul preuniversitar sunt:

§  Dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice;

§  Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene;

§  Derularea de proiecte de educație incluzivă (dedicate elevilor cu deficiențe fizice și/sau psihice);

§  Rezultate de excepţie la olimpiadele naţionale şi internaţionale;

§  Comunicare în mediul online (prin site propriu sau pagini pe rețelele de socializare: LinkedIn, Google+, Facebook);

§  Implementarea strategiei de comunicare cu elevii și părinții;

§  Cercetări / experimente fundamentale;

§  Investiţii semnificative în baza tehnologică IT&C, reflectate în creșterea calității educației;

§  Dezvoltarea de proiecte specifice învățământului preșcolar;

§  Inovaţie în educaţie;

§  Proiecte semnificative de voluntariat în educație;

§  Digital lesson;

§  Digital teacher.

 

Mai multe informaţii privind această iniţiativă se află pe site-ul: http://oamenisicompanii.ro/gala-edumanager-ro-2018/.