Erasmus KA2

Atelier ParteneriatE+, domeniile Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET)

În perioada 12-14 noiembrie 2018, Inspectoratul Școlar Judeţean Botoșani va organiza, la Casa Corpului Didactic din Botoșani, Atelierul ParteneriatE+, domeniile Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET), care face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+

Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de parteneriat strategic în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniile Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET).

Acest atelier se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de parteneriat strategic aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniile Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET).

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.

Atelierul ParteneriatE+ este pentru cei care:

·         sunt interesați să depună candidaturi pentru proiecte de parteneriat strategicERASMUS+ cu impact la nivel organizațional și comunitar.

·         au identificat în organizație/instituție nevoi de dezvoltare a capacităţii instituţionale prin dezvoltarea personală şi profesională a personalului şi/sau dezvoltarea personală a tinerilor, beneficiari ai serviciilor oferite de organizație/instituție.

·         au autoritatea și capacitatea de a valorifica în organizație/instituție competențele dobândite în cadrul atelierului prin finalizarea scrierii, depunerea unei candidaturi și implementarea unui proiect Erasmus+.

·         pot să își asume participarea la toate cele 3 zile de atelier și sunt dispuși să completeze integral formularele de candidatură şi de evaluare acordând seriozitate și timp fiecărui câmp în parte.

 

Informaţii suplimentare se află pe site-ul : https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1369.