Alte proiecte

Preinscrieri la Programele educaționale internaționale Junior Achievement, 2019-2020

Sesiunea de preînscrieri la programele educaționale internaționale Junior Achievement pentru anul școlar 2019-2020, forma de implementare Curriculum la decizia școlii (opțional/ CDȘ/CDL), continuă până pe 15 februarie 2019.

Pe 5 februarie 2109 (ora 10:00) și 12 februarie 2019 (ora 16:00), se vor organiza, online, sesiuni de informare pentru cadrele didactice despre preînscrieri și modul de derulare a programelor internaționale JA, sesiuni la care ne-am dori sa avem participanți și din județul Botoşani. 

  • Participarea la webinar trebuie confirmată în prealabil la: jar.ro/formular
  • Link conectare (in limita locurilor disponibile): jar.ro/webinar

JA România pune, în mod gratuit, la dispoziția instituţiilor şcolare, cadrelor didactice și elevilor programe de tip „learning by doing”, adaptate sistemului educațional românesc, în baza parteneriatului cu Ministerul Educației Naţionaleconform protocolului nr. 10184/14.05.2003.

Kiturile educaționale JA (manuale elevi, ghiduri pentru profesori și voluntari, fișe pentru activități) au acordul MEN (nr. 3637/11.10.2017) în vederea utilizării la clasă.

       Oferta educațională Junior Achievement poate fi consultată la jar.ro/brosuraja2019.

       PREINSCRIEREA se face în limita locurilor disponibile, prin completarea formularului disponibil la http://preinscrieri.jaromania.org/

      Important!

       Procesul de înscriere se finalizează în luna septembrie 2019, prin încheierea unui acord de implementare (în contul de profesor de pe www.jaromania.org) cu Junior Achievement, conform informațiilor care vor fi trimise pe e-mail, înaintea începerii anului școlar.

 

 

În urma parcurgerii pașilor de înscriere, profesorii vor beneficia de:

·               programele și planificările modulelor;

·               kit-ul de materiale tipărite pentru CDȘ/CDL și format electronic pentru celelalte forme de implementare;

·               pre- și post-teste pentru elevi; instrumente de evaluare online;

·               participare la proiecte și competiții naționale și internaționale;

·               training de specialitate și consultanță;

·               certificat de recunoaștere a implementării programului JA și certificate de participare pentru elevi.

 

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi responsabilii JAR, la inscrieri@jaromania.org sau 021/312 31 94.