Apeluri naţionale

Săptămâna VET 2019

Săptămâna VET 2019

ANPCDEFP sărbătorește, în perioada 14-18 octombrie 2019, alături de restul Europei, ediția a IV-a a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale.

Cei care organizează evenimente, ca parte a Săptămânii VET, le pot înregistra aici:  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/register-your-VocationalSkillsWeek2019

La fel ca în anii precedenți, obiectivul Săptămânii VET este acela de a-i inspira pe cetățeni să descopere și să-și îmbunătățească talentele prin intermediul educației și formării profesionale. În acest sens, în timpul Săptămânii VET, Comisia Europeană va prezenta inițiative de înaltă calitate și foarte multe exemple de bune practici, cu scopul de a oferi celor interesați opțiuni de dezvoltare a competențelor profesionale pe care le solicită piața muncii, în prezent.  

Vă invităm să popularizați acest eveniment în rândul elevilor, cadrelor didactice, partenerilor educaționali și în rândul comunității.

În acest an, ANPCDEFP inițiază și o expoziție la sediul său pentru proiectele implementate sau în curs de implementare. Pentru ca proiectul să fie prezent la această expoziție, beneficiarii trebuie sa trimită materiale relevante de diseminare a proiectului, numai în format electronic, la adresa de email: proiecte.mobilitati@anpcdefp.ro.  Aceste materiale pot include: postere, prezentări, fotografii din timpul stagiului, afișe, prezentări narative ale proiectului, feedback de la participanți etc.

Tot în vederea popularizării evenimentului, ANPCDEFP a creat o pagină de Facebook unde puteți să promovați, la nivel național, activitățile pe care le organizați în timpul Săptămânii VET, precum și rezultatele proiectelor din domeniul VET. Pagina poate fi găsită la adresa

https://www.facebook.com/events/386294405381207/

Pe această pagină puteți încărca materiale de diseminare, urmând ca, după ce acestea sunt aprobate în prealabil de administratorii paginii, să devină vizibile pe Facebook.

Această pagină este disponibilă până la sfârșitul anului. Vă invităm să o urmăriți și să o folosiți!

Pentru că ceea ce publicați pe pagină devine vizibil, asigurați-vă că materialele respectă regulile de mai jos:

-         Conțin numărul și titlul proiectului,

-         Sunt menționate organizația sau organizațiile beneficiare (pentru consorții),

-         Există o descriere foarte pe scurt, cu diacritice, a proiectului, obiectivele acestuia și rezultatele sale,

-         Sunt câteva rânduri despre ce face ca acest proiect să fie special,

-         Link-ul către website-ul proiectului este prezent.