Erasmus KA2

A treia reuniune transnaţională de proiect, DICO+

A treia reuniune transnaţională de proiect, DICO+

În perioada 7-8 noiembrie 2019, la John von Neumann University din Kecskemét, Ungaria, s-a desfăşurat a treia reuniune transnaţională din cadrul proiectului «Dispositifs inclusifs de coopération» (Inclusive cooperation training system), nr. 2018-1-FR01-KA201-047904, finanţat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, prin Programul Erasmus+, acţiunea cheie 2, parteneriate strategice, Educaţie școlară, proiecte pentru susţinerea inovării.

În cadrul reuniunii transnaţionale de proiect, reprezentanții organizațiilor partenere au prezentat video clip-urile realizate până acum, în vederea selectării acestora pentru platformă, în secțiunea Resurse, a fost lansată a 2-a etapă de experimentare, au fost oferite informații privind pregătirea celor două evenimente de diseminare care vor avea loc la Rennes (ianuarie 2021) şi la Cordoba (iunie 2021).

A patra reuniune transnațională de proiect şi Seminarul european – Activitatea de învățare/predare/formare au fost programate în perioada 25-29 mai 2020, la Botoşani.

Proiectul este coordonat de Université de Bretagne Occidentale din Rennes şi este implementat în parteneriat cu universităţi şi instituţii educaţionale din Olanda, Franţa, Italia, Lituania, Spania, Ungaria şi România, în perioada 2018-2021.

 

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+, acţiunea cheie 2, Parteneriate strategice, Educație şcolară. Această publicaţie/comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.