Apeluri naţionale

Oportunitate parteneriat internațional în domeniul Educației & ITC, termen 13.12.2019

ADR Nord-Est: oportunitate parteneriat internațional în domeniul Educației & ITC <Facilitating a network between European schools to develop, share, and spread advanced ICT-based teaching practices>, termen 13.12.2019

 

Vă semnalăm oportunitatea de a fi partener într-un proiect internațional intitulat Facilitating a network between European schools to develop, share, and spread advanced ICT-based teaching practices”.

Această propunere a proiectului în cadrul programului Orizont 2020 va stabili și facilita o rețea între școlile europene pentru a dezvolta, a împărtăși și a răspândi practici avansate de predare bazată pe ITC printre profesori și educatori. Acest lucru se va realiza urmând o metodologie orientată pe rețea, bazată pe o abordare de proiectare a învățării, combinată cu un model de dezvoltare durabilă a competențelor profesionale.

Fiind una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din Danemarca, VIA University College (www.via.dk) dezvoltă și oferă o varietate de programe acreditate în cadrul programelor de educație și studii sociale. Unversitatea VIA combina mediile de cercetare și de învățare de ultimă generație cu o înțelegere a provocărilor și oportunităților legate de practică. În calitate de coordonator Universitatea VIA oferă personal de înaltă calitate, cu experiență de nivel postuniversitar și doctoral, precum și sprijin pentru o gestionare eficienta a proiectului.

Cercetarea Universitatii VIA se concentrează asupra utilizării și posibilităților ITC cu conținut și cunoștințe pedagogice în programele școlare și se referă la abilitarea tehnologică cu privire la subiectele și designul învățării orientate către sau îmbunătățite de ITC. Acestia au o vasta expertiză în proiectarea centrată pe utilizator in învățarea bazata pe ITC, precum și în proiectarea de materiale pentru predarea online.

Tipuri de parteneri căutaţi  

Se caută parteneri care să completeze competențele Universitatii VIA prin dezvoltarea și extinderea unei rețele digitale europene. Parteneri care pot oferi dovezi despre școlile care folosesc deja practici bazate pe ITC și, de asemenea, parteneri care au dificultăți în a adopta practici bazate pe ITC în școli. De asemenea, se caută parteneri pentru diseminare.

Termenul limită pentru exprimarea interesului este 13 decembrie 2019.

Persoana de contact:

Name : Lilian Buus

Email Address : libu@via.dk

Organisation Name : VIA University College - Research Programme for Learning and Digital Technologies

Vă invităm, totodată, să înaintați acest mesaj şi altor colaboratori sau organizații din rețeaua dumneavoastră profesională, pentru care această oportunitate poate fi de interes.

Aceste informații sunt oferite prin intermediul rețelei europene de cercetare şi inovare ERRIN, din care face parte şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Pentru o comunicare mai eficientă între ADR Nord-Est şi specialiştii sau entitățile de profil din regiune, vă rugăm să răspundeți la adresa silviu.stoica@adrnordest.ro dacă sunteți sau dacă nu sunteți interesați de acest proiect.

Important: În cazul in care trimiteti exprimarea interesului prin e-mail la persoana de contact Lilian Buus şi nu primiți un raspuns într-un termen rezonabil, vă rugăm să contactați persoana de contact din partea ADR Nord-Est:

    

Silviu Stoica

Asistent Director General

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

tel.: +40 233 218 071  mobil: +40745432487
fax: +40 233 218 072
web: 
www.adrnordest.rowww.inforegionordest.ro

email: silviu.stoica@adrnordest.ro

 

Document atasat: