Apeluri naţionale

Informare cu privire la invitaţia pentru participare la studiul de cercetare: cadrul strategic de cooperare în domeniul educaţiei şi formării 2020 de către Platforma Lifelong Learning

Informare cu privire la invitaţia pentru participare la studiul de cercetare: cadrul strategic de cooperare în domeniul educaţiei şi formării 2020 de către Platforma Lifelong Learning:

-      Platforma Lifelong Learning (PLLL) a lansat un studiu de cercetare privind cadrul strategic de cooperare în domeniul educaţiei şi formării (ET 2020), cu scopul de a cunoaşte opiniile părţilor interesate de educaţie şi formare, în perspectiva Monitorului ET 2020.

-      Pentru această cercetare au fost alese cinci ţări: Romania, Portugalia, Irlanda, Austria şi Slovenia, precum şi două domenii specifice: părăsirea timpurie a şcolii şi învăţarea în rândul adulţilor.

-      Studiul este disponibil la adresa: https://www.surveymonkey.com/r/ET2020. Răspunsul la întrebări durează aproximativ 10 minute. Termenul limită pentru completarea formularului este 15 martie 2020.

-      Platforma Lifelong Learning doreşte să cunoască părerile cât mai multor actori, cum ar fi: societatea civilă, instituţiile de educaţie, furnizorii de formare de orice tip, partenerii sociali şi autorităţile locale.