Apeluri naţionale

Povestea mea cu eTwinning (My story with eTwinning)

Programul eTwinning a împlinit 15 ani de când aduce mai aproape elevi și profesori din toată Europa și de dincolo de ea.

Prin urmare, sunteţi invitaţi să împărtășiți în mod creativ, profesori și elevi, poveștile și experiențele dumneavoastră cu eTwinning.

Prin intermediul unor videoclipuri cu o durată între 30 de secunde și 2 minute, puteți să prezentați cele mai importante experiențe alături de eTwinning.

Sunteți rugați să le transmiteți prin e-mail pe adresa echipa@etwinning.ro și să completați un  formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBG6ZCydoBijCeRb27-2Zc5wnJP6v1t12mhTiW0NysM9pTTQ/viewform

Prin completarea formularului, oferiți echipei Centrului Național eTwinning România posibilitatea de a posta videoclipurile pe canalele de social media și vă asumați responsabilitatea, în calitate de autori, pentru respectarea normelor privind copyright-ul. Videoclipurile trimise fără completarea formularului on-line nu vor fi luate în considerare.

Materialele pot fi realizate de profesori sau de elevi, în echipă sau individual, și înscrise în competiție de cadrul didactic coordonator.

Videoclipurile vor intra în competiție pe pagina de Facebook eTwinning România, iar primele 3 din fiecare categorie (elevi și profesori), care obțin în decurs de 48 de ore cele mai multe like-uri vor câștiga pachete cu materiale promoționale pentru autori.

Pentru a participa în competiție, materialele trebuie trimise prin e-mail până pe 18.05.2020, ora 9:00, în format .mp4 sau .avi

https://etwinning.ro/povestea-mea-cu-etwinning-my-story-with-etwinning/?fbclid=IwAR08Uyfxuz1Vs17O3v6WGJYv3ppedwGuQajI0w00uzv0uG2vCsIORQmLBg0