Apeluri naţionale

#ErasmusDays 2020

#ErasmusDays 2020

Succesul primelor trei ediții ale inițiativei #ErasmusDays a dus la continuarea acestei inițiative și pe parcursul acestui an, inițiativă care se adresează nu numai participanților la programul Erasmus+, ci și tuturor celorlalți actori interesați de promovarea valorilor europene și a tematicilor globale de interes: ecologie, solidaritate și incluziune socială, învățare online, etc. 

#ErasmusDays 2020 comunică marca Erasmus+ și vorbește despre rezultatele și impactul proiectelor pe parcursul a trei zile: 15, 16 și 17 octombrie 2020 pentru a le face vizibile cetățenilor, comunității, profesioniștilor și factorilor de decizie.

Sunt invitați să se înscrie toți actorii implicați în Programul Erasmus + (instituții de învățământ și de formare, întreprinderi, centre de cercetare, camere de comerț, agenții de ocupare a forței de muncă, asociații și ONG-uri etc.) care sunt invitați să prezinte impactul proiectelor lor.

Fiecare organizație are libertatea de a-și organiza evenimentele online sau offline în una sau mai multe dintre aceste 3 zile (seminare, reuniuni cu partenerii, expoziții de fotografie, concerte, emisiuni de radio, conferințe, activități digitale etc.) și să le înregistreze pe www.erasmusdays.eu.

Evenimentele vor fi promovate pe rețelele sociale cu hashtagul #ErasmusDays.

Astfel, pe lângă faptul că puteți face cunoscute organizația, proiectele și inițiativele acesteia, organizația voastră poate apărea alături de alte câteva mii din Europa și din întreaga lume!

Haideți să punem România pe harta Erasmus+ și ErasmusDays!

Identitatea vizuală #ErasmusDays 2020 poate fi găsită și descărcată aici: https://drive.google.com/drive/folders/1VZh5wuj8u50WrM9ipnl0zf2uRbZtdTSh.

Dat fiind contextul actual cauzat de restricțiile generate de pandemia Covid 19, se recomandă organizarea de evenimente online. Evenimentele offline este important să se desfășoare cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară.

Informaţii suplimentare se află aici: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1772.